Gabriela Zelená Sittová: Příprava na státní přijímací zkoušky na osmiletá gymnázia - Český jazyk

neděle 5. února 2017 ·

Publikace obsahuje 11 cvičných testů z českého jazyka a literatury. Jsou sestaveny tak, aby žáci získali ucelenou představu o tom, jak jsou otázky formálně koncipovány a uměli se v nich dobře orientovat. Naučí se pracovat s jednotlivými typy úloh a budou si moci vyzkoušet, jak by v testu uspěli. Vyhodnocení správných odpovědí naleznou v klíči správných řešení.

Důležitou součástí titulu je záznamový arch a pokyny pro jeho správné vyplnění. Pokud si je žáci nastudují dopředu, získají cenné minuty navíc, které se jim při řešení testu jistě budou hodit.

Výhodou u zkoušek může být i znalost správné strategie. Autorka prozradí tipy na to, jak v testu nejlépe postupovat, zda je lepší řešit jednu otázku po druhé, nebo se věnovat nejprve těm, za které je nejvíc bodů.

Testové úlohy vycházejí ze standardů daných Rámcovými vzdělávacími programy ZŠ.


Gabriela Zelená Sittová: Příprava na státní přijímací zkoušky na osmiletá gymnázia - Český jazyk (Fragment, 2017)

Knihu můžete koupit na www.albatrosmedia.cz

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.