Hlasujte pro nejlepší školní web

čtvrtek 2. června 2016 ·

Soutěž školních webů sCOOL web 2016 jde do finále. Nedávno bylo uzavřeno první kolo, v němž podle stanovených jednotných kritérií hodnotili rozlosované školy dobrovolní hodnotitelé, vždy několik z nich každý web nezávisle na sobě.


Do druhého kola postoupilo z každé kategorie 10 nejúspěšnějších škol, dohromady 30 finalistů. Všichni finalisté budou nyní hodnoceni odbornou porotou.

Zároveň odstartovalo klání o Cenu veřejnosti, vybírat své favority z finalistů v online hlasování můžete do neděle 5. června 2016.

Vyvrcholením soutěže bude závěrečná odborná konference s programem o školních webech, v jejímž rámci budou vyhlášeni vítězové soutěže. Akce je určena členům vedení škol, školním webmasterům a školním metodikům ICT, jakož i ostatním zájemcům o tuto problematiku. Konference proběhne v úterý 14. 6. 2016 od 10 hodin ve Velkém sálu Nové radnice Magistrátu hlavního města Prahy, Mariánské náměstí 2, Praha 1.

Pro účast na konferenci je nutné se zaregistrovat. Přihlásit se je potřeba nejpozději do pátku 3. 6. 2016 a uhradit konferenční poplatek pak do 6. 6. 2016.

Na setkání s vámi na konferenci se těší tým sCOOL web.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.