Klára Samková: Stanovisko k tak zvané "inkluzi" na školách

úterý 1. března 2016 ·


Pravé důvody jsou podle mého názoru tyto:

  1. Pod záminkou inkluze vládnoucí elity naprosto zničí české základní školství, a to tak, že účinně zabrání vzdělávání dětí a vytvoří neporovnatelně lepší předpoklady pro manipulaci dětských mozků státní mocí. To je primární účel všeho.
  2. Romové si vůbec nepomohou, naopak se veřejné mínění absolutně obrátí proti nim, protože oni za to mohou (viz causa Holubová a spol. proti ČR, která je brána jako záminka).
  3. Výsledkem bude pro mocenské elity velmi příznivý "vedlejší efekt", totiž vzrůst nenávisti vůči Romům, takže obecná nespokojenost se zase přenese a přesměruje místo proti vládnoucím elitám proti Romům.
  4. Handicapovaným dětem to nepomůže, naopak. ty budou následně z kolektivů vyřazeny, protože "to nejde". Protože však zvláštní a speciální školy budou v té době již zrušeny, bude vyvinut velký tlak na to, aby tyto děti byl opět separovány a to pokud možno do sběrných internátních škol. Tím dojde k velké úspoře finančních prostředků a budou vytvořena centra pro ... ano, čtete dobře.. případnou jednoduchou likvidaci těchto dětí. Dr. Mengele by mohl závidět.

Takže se se bude opět vládnout o něco lépe.

JE TO VŠE JEN O MOCI...

OBVIŇUJI

českou vládu a ministryni školství z kulturní genocidy českého národa, kulturní a národní genocidy romského národa a fyzického a psychického ohrožení handicapovaných dětí.

Zdroj: Facebook

5 komentářů:

Unknown řekl(a)...
1. března 2016 v 10:56  

Paní Samková(pokud je ten článek vůbec pravý), míříte špatným směrem. Zastánci inkluze a praví likvidátoři českého školství jsou jinde!!!

Sebastian řekl(a)...
1. března 2016 v 11:01  

Paní doktorko, děkuji. Mluvíte mi z duše!!!

Nicka Pytlik řekl(a)...
1. března 2016 v 15:51  

Tedy, ta do toho zaťala, jen co je pravda. Od 'manipulace dětských mozků státní mocí', až po 'Mengeleho závist'. Je tam skoro všechno. Snad ještě trošku toho islámu by se šiklo.
Jak Samková v porcelánu prokázala Samkové službu. Slon i medevěd mohou v klidu do důchodu. Ilizorním inkluzionistům nabila kvér.

Anonymni z 21:30 řekl(a)...
1. března 2016 v 16:03  

Myslíte, že se jako zastřelí?







:-)

Unknown řekl(a)...
1. března 2016 v 21:28  

Dá se to i takto pojmout.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.