Kateřina Valachová: Inkluze se učitelé ani školy nemusejí bát!

úterý 1. března 2016 ·

Šikana mezi dětmi ve škole. I šikana dětí směrem k učiteli... Nejen toto téma se probíralo v úterní Kauze dne Rádia Impuls. Hostem Alana Hejmy byla ministryně školství Kateřina Valachová.



Audio- a videozáznam na webu Impuls.cz

2 komentářů:

jir řekl(a)...
2. března 2016 v 9:18  

Bojím se výšek a zlých lidí, ale je mi líto kolegů, kteří budou muset překopávat všechny svoje materiály (bez sebemenších znalostí), měnit způsob výuky, kvůli něčemu co bude mít pro společnost prakticky nulový přínos. Je mi líto, že naši žáci nedostanou tu péči jako jejich starší spolužáci dnes již absolventi. Kdybych se chtěl ve svém životě starat o inkludované žáky, šel bych studovat speciální pedagogiku jako moje sestřenice (všechna čest její těžké práci) a ne 5.-12. Není to strach, je to naštvanost, skrytý hněv, podupání veškeré dosavadní životní práce. Pokud není rozumu mdlého, měl by se budoucnosti bát někdo jiný.

Jiri Janecek řekl(a)...
2. března 2016 v 18:42  

Chtelo by to nejake uderne heslo... Co treba "Wir schaffen das!"

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.