8. 3.: Workshop Hry a hlavolamy

středa 2. března 2016 ·

Hlavolamy z celého světa? Vydejte se za nimi do liberecké iQLANDIE! K vidění budou Rubik´s Futuro Cube i Eternity II.


Libereckou iQLANDII zaplaví v úterý 8. března nejznámější hlavolamy z celého světa. Pokud jste jejich fanoušky, rozhodně byste tu neměli chybět. Do rukou se vám totiž dostanou takové unikáty jako například japonské hlavolamy Keyton a Harmony připomínající hudební světy, proslavený Eternity II, za jehož vyřešení byla kdysi vyspána odměna 2 miliony dolarů, či nadčasová obdoba Rubikovy kostky - Rubik´s Futuro Cube. Ta dokáže reagovat nejenom na váš pohyb, ale i komunikovat s kostkou stejného typu.

Originálním workshopem vás provede od 11 do 16 hodin RNDr. Jaroslav Flejberk, největší sběratel hlavolamů v České republice, jehož sbírka čítá přes sedm tisíc kusů.

Více na informací na www.iQlandia.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.