Přečtěte si: Škola, kde žáci utýrali učitelku: Další případ! Šikanuje se tu už léta

pondělí 15. února 2016 ·

Definitivně za své bere pověst dříve vyhlášené průmyslovky Na Třebešíně v Praze-Malešicích. Učitelka cizích jazyků Ludmila, která před pár dny zemřela, nebyla zřejmě jedinou obětí brutální šikany ze strany studentů! Videa dokládají, že žáci zesměšňovali kantory už dříve!


Z článku Jana Doležala v Blesk.cz vybíráme:

Na internetu jsou k nalezení videa z doby, kdy už průmyslovku vedl současný ředitel František Bártl. Studenti na nich házejí na učitele papíry a odpadky, zamezují mu přístup do třídy a ke katedře a zcela nepokrytě si z něj dělají legraci.

3 komentářů:

tyrjir řekl(a)...
15. února 2016 v 10:26  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
tyrjir řekl(a)...
15. února 2016 v 10:29  
Tento komentář byl odstraněn autorem.
tyrjir řekl(a)...
15. února 2016 v 11:15  

I v dalších školách šikanují někteří žáci NĚKTERÉ učitele už léta. Událost v této škole věc šikany některých učitelů ze strany některých žáků myslím jen mediálně otevřela. Nedá-li stát 6 % z HDP na vzdělávání a bude-li pokračovat v neúčelných a neefektivních opatřeních v řízení škol* a budou-li některé nevládní organizace pokračovat v mediálních kampaních dehonestujících učitele a veřejné školy, bude se myslím i problém šikany učitelů ze strany žáků dál zhoršovat.

K neúčelným a neefektivním krokům souvisejícím "s populismem jednorázových "dotací ucpaných úst"" a o "širších rozvojových plánech" viz více v níže uvedených odkazech.

J.Týř

* Viz
http://www.ceskaskola.cz/2016/02/msmt-zasady-karierniho-radu.html
http://www.ceskaskola.cz/2016/02/stanislav-stech-myty-fakta-o-spolecnem.html
http://archiv.ihned.cz/c1-65163390-potrebujeme-ucitele-ne-vojaky

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.