Ministryně Valachová navštíví 23. února SPŠ Na Třebešíně

pátek 19. února 2016 ·

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová dnes jednala s ředitelem SPŠ Na Třebešíně v Praze Františkem Bártlem, s náměstkem pražské primátorky pro oblast školství Petrem Dolínkem (zástupce zřizovatele SPŠ Na Třebešíně), ústředním školním inspektorem Tomášem Zatloukalem a generálním inspektorem Státního úřadu inspekce práce Rudolfem Hahnem. Tématem byl vážný případ šikany na této střední škole, kterou ministryně příští týden navštíví.


Účelem návštěvy ministryně Valachové na SPŠ Na Třebešíně nebude podle jejích slov řešení postihu šikanujících žáků, ani vyvození odpovědnosti pro vedení školy, ale podpora žáků a učitelů školy. "Chci se s nimi setkat, komunikovat o závažnosti celé situace, ale také o potřebě obnovení vztahů a klimatu ve škole," prohlásila ministryně Valachová.

Záznam dnešní tiskové konference přineslo Studio ČT24 od 16.32 na webu České televize (odkaz doplníme, jakmile bude k dispozici).

Audiozáznam tiskové konference v MP3.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.