Reakce České odborné společnosti pro inkluzivní vzdělávání na článek Česká odborná společnost pro inkluzivní vzdělávání hrubě porušuje autorský zákon

čtvrtek 3. prosince 2015 ·


Děkujeme webovému portálu Česká škola za upozornění na chybějící odkazy na zdrojové webové stránky u některých článků, které jsme sdíleli na webu České odborné společnosti pro inkluzivní vzdělávání. Naše stážistka, která je za tuto aktivitu zodpovědná, již toto nedorozumění napravila.

S přáním pěkného adventu všem, kdo usilují o potřebné změny v oblasti inkluzivního vzdělávání,

Česká odborná společnost pro inkluzivní vzdělávání

Související odkaz:

Česká odborná společnost pro inkluzivní vzdělávání hrubě porušuje autorský zákon


4 komentářů:

Simona CARCY řekl(a)...
3. prosince 2015 v 5:40  

To je pekne, ze uz si opravili web. Jenze cely inkluzni ci spolecne vzdelavaci projekt pusobi dojmem, ze ho pripravuji cele tymy stazistu. Ale ten jejich paskvil neopravuje nikdo. A to i presto, ze jsou na sva pochybeni soustavne upozornovani.

tyrjir řekl(a)...
3. prosince 2015 v 13:43  

Stážisti nejsou v ČOSIV kontrolováni? ČOSIV vede tuším paní Laurenčíková, která je i poradkyní paní ministryně a která myslím prvotně projevuje jen úzce zaměřený (ne)ziskovkový pohled na tzv. inkluzi. Nemělo by v tom stanovisku být uvedeno, kdo měl toho stážistu na starosti a jak dotyčného patrona toho stážisty paní Laurenčíková kontrolovala? J. Týř

Lexxa řekl(a)...
3. prosince 2015 v 14:38  

Zcela jasně odborná společnost plná odborníků. Docela ubohé.

Zdeněk řekl(a)...
3. prosince 2015 v 22:16  

Dyť na ten jejích webík nakoukněte, je to snůška pablbin, placených z nějakýho projektu ESF. Kde by na to asi ty holčiny pomatené vzali...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.