Kouzelné proměny

čtvrtek 23. dubna 2015 ·

Staré harampádí na vyhození? Kdepak, s touto knihou ho přetvoříte na úžasnou dekoraci!

Chcete mít doma nevšední doplňky, které budou vaši přátelé obdivovat? Stylové kousky nábytku a dekorace, které nikdo jiný nemá? Vdechněte starým věcem nový život a proměňte je v unikáty.


Jako mávnutím kouzelného proutku budete vlastníma rukama vytvářet úžasné patiny, efektní povrchy s nádechem starodávna a dávat věcem určeným k likvidaci nový rozměr. Autorka vás přesvědčí, že ne všechno se musí vyhodit, že i v těch nejobyčejnějších věcech se skrývá kouzlo, které s trochou fantazie a odvahy dokážete objevit i vy. Všechny projekty jsou srozumitelně vysvětleny a doprovázeny bohatou fotografickou přílohou.

Už teď se můžete těšit na Stoleček z věšáku a lahví, Lampičku ze soudku, Vintage skříňku, Poličky z bedniček či Růžičkový podnos.

  • 36 jedinečných proměn
  • Materiály, pomůcky a techniky
  • Proměny dřeva a kovu
  • Praktické rady a tipy
  • Inspirace k novým projektům

Knihu se slevou přím od nakladatele zakoupíte na  www.albatrosmedia.cz.

Prolistujte si ukázkovou kapitolu:

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.