Přečtěte si: Zápis dětí do škol: Místo fronty registrace na internetu?

pátek 9. ledna 2015 ·

Ve školách příští týden začne boj o místa. Několikahodinovým frontám nově na řadě míst zabrání online registrace.


Z článku Hany Pražákové v Plzeňský.Deník.cz vybíráme:

„Rodiče, kteří nemají přístup k internetu, mohou od šesti hodin využít k registraci naše infocentrum, tedy počítače v budově školy," přibližuje ředitelka 25. základní školy Eliška Syřínková opatření, které má zabránit případným stížnostem rodičů, že byli při zápisu znevýhodněni.

Systém, na němž budou registrace probíhat, podle Syřínkové prošel zátěžovými testy a měl by zvládnout největší nápor, který lze úderem šesté hodiny ranní očekávat.

K elektronické registraci letos poprvé přistoupila i Základní škola v Černicích, jež každoročně taktéž čelí většímu počtu zájemců, než kolik jich může přijmout. Letos zde pro děti, které nenavštěvují místní školku, prakticky zbývají volná jen čtyři místa.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.