Dlouhodobý záměr vzdělávání a rozvoje vzdělávací soustavy České republiky na období 2015 - 2020

středa 14. ledna 2015 ·

Redakce získala od čtenáře pracovní verzi Návrhu materiálu pro jednání porady ředitelů odborů sk. II MŠMT Dlouhodobý záměr vzdělávání a rozvoje vzdělávací soustavy České republiky na období 2015 - 2020. Vzhledem k tomu, že návrh obsahuje řadu zajímavých informací o regionálním školství a jeho plánovaném vývoji, publikujeme ho celý. Bude určitě cenným doplňujícím informačním zdrojem pro odbornou veřejnost vedle již schválené Strategie vzdělávání do roku 2020, Strategie digitálního vzdělávání do roku 2020 i připravované Strategie digitální gramotnosti do roku 2020.


Dokument je stažení ve formátu PDF



1 komentářů:

Unknown řekl(a)...
19. ledna 2015 v 13:35  

Jako zdroj dat asi užitečné, všemožnými statistikami a grafy z uplynulých x let je dokument přímo zaplaven.

Ale ohledně významu deklarovaného názvem...

Už hovořit v oboru vzdělávání, resp. školství o záměru na 5 let jako o "dlouhodobém" mi připadá jako naprostý nesmysl.

A struktura a vůbec forma celého dokumentu také zrovna nepovzbuzuje k prostudování a nalezení eventuálně se vyskytnuvších skutečných záměrů (neřku-li dlouhodobých...).

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.