Přečtěte si: Na školáky zaútočila reklama. Ze žákovských knížek

středa 10. září 2014 ·

Reklama se valí na ústecké školáky. Ze žákovských knížek na některých základních školách v Ústí nad Labem. Rodičům dětí nad tím zůstává rozum stát. Nekritizují ale ani tak školy, jako spíš systém, který to zavinil šetřením ve školství.


Z článku Janni Vorlíčka v Ústecký.Deník.cz vybíráme:

Ředitel ZŠ Elišky Krásnohorské Martin Alinče, která tyto „žákajdy" využívá, vysvětlil, že je k tomu vedly jen ekonomické důvody. „Získali jsme je zdarma. My už máme připravené knížky s vazbou na naši školu, ale nejprve spotřebujeme tyto. Peněz je prostě málo," řekl ředitel Alinče.

Zřizovatelem ústeckých základních škol je město Ústí. Náměstkovi zdejšího primátora Pavlu Bočkovi se to prý nelíbí, ale s ohledem na přicházející komunální volby řekl, že se tím musí zabývat noví zastupitelé. „Školy by se ale měly držet v tomto směru zpátky. Starosti města jsou v tuto chvíli jiné," řekl náměstek Boček.




0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.