5.-14. 9.: Festival otevřených kluboven a akcí

sobota 30. srpna 2014 ·

200 akcí pro veřejnost. Dveře pionýrských kluboven jsou opět otevřené - přijďte se podívat!


Na začátku školního roku mnoho rodičů hledá, kde mohou jejich děti kvalitně trávit volný čas. Jako odpověď připravil Pionýr festival otevřených kluboven - Pionýr Open. Jeho cílem je během deseti dní ukázat dětem i rodičům, co všechno mohou v pionýrských oddílech a klubech najít a vyzkoušet. Vybere si opravdu každý, od předškoláků po teenagery.

Pionýr Open se koná v celé České republice jednou za dva roky, letos je v termínu 5. - 14. září. Během dvou víkendů a týdne mezi nimi budou na více než stovce míst k dispozici ukázky činnosti pro děti a mladé lidi, kterých se může zdarma zúčastnit každý. Jedná se například o dny otevřených dveří, pohádková odpoledne, sportovní utkání, ukázky deskových her či lanových aktivit. Úplný přehled včetně míst a časů konání najdete na www.pionyr.cz.

Proč vybrat zrovna Pionýr?

Třeba proto, že dětem nabízí pestrou paletu činnosti a individuální přístup v oddílech a! klubech. "Každé dítě má své koníčky a zájmy. Někoho baví pobyt v přírodě, jiného lepení letadel, dalšího keramika... To vše nabízejí oddíly a kluby Pionýra. K tomu ale navíc přidávají zážitky s partou kamarádů -- ať už nastálo, nebo takříkajíc na zkoušku, třeba na letních táborech. Pionýr je prostě dobrodružství na míru," doplňuje předseda Pionýra Martin Bělohlávek.

Využijte i vy možnost poznat pionýry zblízka. "Vyberte si z nabízených otevřených akcí a pojďte se k nám podívat," zve k účasti na Pionýr Open Miroslava Tolarová, která má v Pionýru na starosti propagaci.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.