23.-26. 6.: 3. ročník mezinárodní konference MoodleMoot.cz 2014

čtvrtek 20. března 2014 ·

Oficiální Moodle Partner pro Českou republiku, společnost PragoData Consulting, s.r.o., ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze, Metropolitní univerzitou Praha, Veterinární a farmaceutickou univerzitou Brno, VŠB-TU Ostrava a VUT v Brně pořádají v Praze třetí ročník mezinárodní konference MoodleMoot.cz 2014. Motto konference: Moodle stokrát jinak aneb jak na efektivní vzdělávání.

Datum konání: 23. až 25. 6. 2014

Místo konání: České zemědělské univerzity v Praze,Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 – Suchdol

Motto konference: Moodle stokrát jinak aneb jak na efektivní vzdělávání

Témata konference:
  • Mobilní technologie
  • Motivace studentů a gamifikace studia
  • Problematika upgradů a udržitelnosti aktuálnosti verze
  • Integrace s ostatními systémy
  • Certifikované testování
  • Jak pomocí Moodle snížit TCO zajištění vzdělávání
  • Atypická použití Moodle
Na konferenci budou prezentovány plenární zvané přednášky předních odborníků a přijaté příspěvky. Součástí konference budou i prezentace zajímavých e-learningových kurzů.

http://www.moodlemoot.cz

1 komentářů:

Unknown řekl(a)...
30. ledna 2015 v 9:47  

Český MoodleMoot konaný tentokrát v Praze - Suchdole byl jako vždy báječný a doporučuji všem moodlistům, ať navštíví ten další, který bude pravděpodobně v roce 2016. Jen malou poznámku: tato konference byla třetí pod názvem MoodleMoot.cz a pod gescí PragoData Consulting. Předtím se konalo 6 ročníků konference Moodlování neboli Silesian MoodleMoot pod gescí VŠB - Technické univerzity v Ostravě. Poté v souvislosti se vznikem českého Moodle partnera přešlo pořádání konferencí na ně. Takže MoodleMootů v České republice bylo už 9 a ten příští bude desátý. Věřím, že se tam sejdeme
Václav Friedrich, organizační výbor konferencí Silesian MoodleMoot

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.