Ohlédnutí za 13. setkáním EduFóra v Praze

pátek 31. ledna 2014 ·

29. ledna 2014 se konalo třinácté setkání EduFóra v Hubu Praha. Podívejte se na videozáznamy prezentací.

Představení projektů na setkáních EduFóra, sítě osobností pro inovace ve vzdělávání, probíhá systémem 5/5/5: pět projektů, pět minut na prezentaci a pět na diskusi.

Gabriela Křivánková
Finanční gramotnost zábavně a hravě


Gabriela Křivánková představila portál a moderní nástroje pro výuku finanční gramotnosti nejen ve školách (videozáznam s prezentací na Slideslive.com).



Martina Teliščaková
Geologický korespondenční seminář Kamenožrout


Spolu s Martinou Teliščakovou se pojďme drtit na geologickém korespondenčním semináři Kamenožrout (videozáznam s prezentací na Slideslive.com).



Daniel Taylor
CourseDirector


Do you know CourseDirector? Dan Taylor presents learning management system which is integrated with Google Apps (videozáznam s prezentací na Slideslive.com).



Inka Píbilová
Jak zjistit neočekávaný dopad projektů


ADRA ČR po tsunami v Indii v roce 2004 podpořila osm škol - vystavěla či opravila budovy, proškolila učitele, dodala výukové materiály. Kde však viděla místní komunita největší přínos (videozáznam s prezentací na Slideslive.com)?



Ondřej Zapletal
Technologie pro společnost


Jak můžete využít podporu Nadace Vodafone? Programy nadace představil její ředitel, Ondřej Zapletal (videozáznam s prezentací na Slideslive.com).

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.