Brífink při uvedení nového ministra školství Marcela Chládka do funkce

pátek 31. ledna 2014 ·

V rámci testování využití tabletů jsme natočili dnešní brífink při uvedení nového ministra školství Marcela Chládka do funkce.

3 komentářů:

Unknown řekl(a)...
31. ledna 2014 v 18:08  

Není nic komičtějšího než inaugurační projevy politiků při jejich nástupu do funkcí nejvyšších úřadů tohoto státu, které většinou mají povahu sloganu PPP - plný pytel priorit.
Takové projevy by se měly přehrávat vždy při odchodu ministrů z funkce, aby byla zřejmá absurdita jejich předchozího čtyřletého působení.
Cena inauguračních projevů by teprve tehdy získala na přidané hodnotě.

Nicka Pytlik řekl(a)...
31. ledna 2014 v 19:13  

PPP - plný pytel priorit

časem v tichosti probublá z 'plného pytle problémů' přes 'plný pytel přehmatů' až do koncové fáze 'plného pytle průšvihů'.

Unknown řekl(a)...
31. ledna 2014 v 21:19  

Jeho excelence, nový pan ministr na mě působí tak nějak dojmem nadšeneckého svazáckého aktivisty (obsah sdělení) kombinovaného s fráterem na kazatelně (forma sdělení). "Ó, bídní, žasněte, já pravý přícházím, bych zvěstoval vám zítřky světlé..." Věcná koncepční racionalita na MŠMT se tedy opět nekoná.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.