Přečtěte si: Chládek ministrem školství? Ještě to není definitivní, tvrdí

neděle 29. prosince 2013 ·

Senátor za Lounsko a Rakovnicko má velkou šanci být v nově vznikající vládě.


Z článku Miroslava Elsnice v Žatecký.Deník.cz vybíráme:

Obsazení ministerstva školství bylo pro sociální demokracii prioritou. „Bylo by zvláštní, kdyby se sociální demokracie tohoto resortu v jednáních vzdala," sdělil Marcel Chládek. Pokud by se nakonec Marcel Chládek stal ministrem školství, podle informací, které se již objevily před Štědrým dnem v médií, by mohl budoucí předseda vlády a současný předseda sociální demokracie Bohuslav Sobotka odnést seznam ministrů a tedy i složení vlády k rukám prezidenta počátkem příštího roku, složil by funkce ve vedení Středočeského kraje. „Kvůli střetu zájmu," řekl Marcel Chládek. Ten se také dále nechal slyšet, že by rozhodně dokončil mandát opozičního zastupitele v Rakovníku, kde je tvrdým kritikem vedení rakovnické radnice. „Nechtěl bych rozhodně přerušit vztah s regionem, kde je vidět kus práce, a i proto se budu ucházet a obhajovat post senátora pro Rakovnicko a Lounsko," naznačil své další plány Marcel Chládek.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.