Hledá se Nejlepší student

středa 3. dubna 2013 ·

Hledá se nejlepší středoškolák. Kdo je NEJ žákem středních a vyšších odborných škol v České republice? A co vůbec dělá dobrého studenta? Zjistěme to v soutěži Nejlepší student. Klání o tisíce korun bude zahájeno 1. dubna 2013 a ukončeno 31. května 2013.


Jako společnost s obrovským inovačním potenciálem chce MICRORISC s.r.o. ukázat studentům středních škol, že stojí za to být dobrým studentem. Proto byla v roce 2011 vyhlášena soutěž Nejlepší student. Proběhly již dva úspěšné ročníky soutěže, která veřejnosti představila zajímavé, mnohostranné a vyzrálé mladé osobnosti.

Nezáleží pouze na studijních výsledcích, ale na mnohých dalších faktorech a aktivitách studenta. Na základě nominací ředitelů či pedagogů jednotlivých škol budou letos vybráni a oceněni další tři Nejlepší studenti a jejich školy. Každý student získá prémii pět tisíc korun a navíc deset tisíc pro svou školu.

Více informací je k dispozici na soutěžním webu www.nejlepsistudent.cz.

4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
3. dubna 2013 v 18:38  

Nelžete a přiznejte pravdu. Nehledá se nejlepší student, ale nejhorší. Vláda a ministerstvo dělá vše pro to, aby naši absolventi škol byli IQ tykve a vzdělání nulového - tak přiznejte aspoň pravdu. O skutečně vzdělané lidi není zájem.

Anonymní řekl(a)...
3. dubna 2013 v 21:49  

Kolikrat by stacilo mezi zbytky dostatecnych najit aspon par dobrych.
Sedych

Anonymní řekl(a)...
4. dubna 2013 v 7:32  

O skutečně vzdělané lidi není zájem.
Myslím, že se mýlíte. Možná se však lišíme v definici pojmu skutečně vzdělaný člověk.

Pytlik Blaha řekl(a)...
4. dubna 2013 v 15:25  

Kdyby o vzdělané lidi zájem byl, určitě by se to neudrželo v tajnosti a čelili bychom stížnostem rozezlených rodičů, že děti vzděláváme málo.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.