Dětské laskominy z ovoce a zeleniny

úterý 31. července 2012 ·

Zdravé recepty nejen pro malé kuchaře a kuchařky

V této humorné kuchařské knize najdete spoustu receptů na výborné ovocné nebo zeleninové laskominy, které se hodí na každou oslavu, skvělou svačinu nebo jen tak, když vás honí mlsná. Podle podrobných fotonávodů „krok za krokem“ si tyto neodolatelné chuťovky můžete připravit úplně sami nebo jen s malou pomocí dospělých. Nachystejte kamarádům nadýchané čokoládové muffiny, lahodné domácí chipsy, ananasové chuťovky, rajčatové minipizzy nebo spoustu dalších vynikajících dobrot, které budou ozdobou každého stolu!


Na začátku knihy se dočtete nejen o základních způsobech přípravy jídel, ale také o nebezpečích číhajících v kuchyni a jak se jim vyhnout, o šikovných kuchyňských pomocnících a nakonec i o správném stolování. Pak již následují konkrétní recepty, které jsou podle složení rozděleny na kapitolu Ovoce a Zelenina.

U každého receptu se od jedné z těchto legračních ingrediencí dozvíte, čím je pro nás prospěšná, a tato vtipná přísada vám dá také tip na obměnu receptu nebo vám poradí chytrou vychytávku!

V knize naleznete:
  • 24 zdravých receptů pro malé i velké kuchaře
  • 24 chytrých kuchařských vychytávek
  • 6 základních způsobů úpravy jídel
  • 6 nebezpečí číhajících v kuchyni
  • 6 šikovných kuchyňských pomocníků
  • 5 důležitých zásad správného stolování a mnohem více…
Ukázky stan:




Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu www.albatrosmedia.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.