5. 6.: Diskusní večer České školství po Dobešovi - POZOR - ZMĚNA MÍSTA!

úterý 5. června 2012 ·

Pozvánka na diskusní večer středočeské Pirátské strany na téma školství po odchodu ministra Dobeše. POZOR - ZMĚNA MÍSTA!

5. června od 19 hodin v Salonku kavárny ROZA K v Belgické ulici, necelých 300 metrů od Zulu Baru, kde je havárie rozvodu elektřiny.

Můžete se těšit na velmi zajímavé a fundované hosty. Pro všechny Pirátské akce platí, že vždy - a především - zve své oponenty.

Probereme reformu financování regionálních škol, Berchtoldskou výzvu (Kolaps středočeských středních škol a otevřený dopis premierovi), maturity, testy 5. a 9. tříd. Jak se vyvíjí kauza vysokoškolský zákon? A především probereme všechny vaše dotazy! Přijďte, zvěte, sdílejte.

Příprava na diskusní večer je zde. Bude průběžně doplňována o další materiály. Neostýchejte se do dokumentu připojit své připomínky.

Online přenos naleznete na www.anymeeting.com/pirati1.


3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
31. května 2012 v 6:45  

Dva roky tam Nečas Dobeše držel a ten rozložil i to, co rozložit původně ani nešlo. Vina padá tedy nejen na Dobeše, ale i na předsedu vlády.

Pytlik Blaha řekl(a)...
5. června 2012 v 12:45  

Doba podobešovská podle vzoru pobělohorská?

Anonymní řekl(a)...
5. června 2012 v 18:54  

Dobeš opravdu něco odstartoval - zdá se, že Piráti to pochopili.
Přeju hodně zdaru vašim diskusím!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.