ČT24: Noví kandidáti na ministerstvo školství

středa 18. dubna 2012 ·

 Záznam odpoledního zpravodajství Studia ČT24 17. dubna 2012.



2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
18. dubna 2012 v 13:16  

Hezky okomentováno, pane Wagnere.
Ale být Vámi, měl bych se před agenty ABL velmi na pozoru.

Zaujaly mě ale i výroky Radka Johna o panu Nantlovi. Myslím, že v podstatě má pravdu, jen trochu pomotal formulaci. "Vynikající odborník" a "krizový manažer" mělo zajisté ve skutečnosti být "vynikající odborník na vytváření krizí z pozice manažera".

Anonymní řekl(a)...
19. dubna 2012 v 2:13  

Nantl odbornik by mel byt odbornik na co? Vzdyt nikdy neridil ani dvorek se slepicemi, je to urcite dobry napad, aby byl "krizovy manager"?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.