ČŠI: Testování by měl co nejdříve ošetřit zákon

pondělí 23. dubna 2012 ·

ČŠI poskytla k dispozici na svých webových stránkách článek z Učitelských novin 15/2012.


Učitelské noviny 15/2012 str. 8-9 (503kB PDF)



4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
23. dubna 2012 v 3:44  

Dobrý den, Takže není prostor pro všeobecné vzdělávání a máme málo vysokoškoláků? To v té zprávě skutečně je? Tak proč takový mazeriál neomlátíte někomu o hlavu? Vysokou školu u nás studuje 67% žáků. To znamená, kdo má ruce a nohy a nemá papíry na hlavu.
Paní Šojdrová, děkuji za odvahu, napsat pravdu o té zprávě i o dalších věcech. Ano, MŠMT dlouhodobě nic neřídí, pouze vytváří chaos. A jedna poznámka. Asi nejste správně informována, ale kromě žebříčku úspěšných škol ve státní maturitě, zneužili výsledky ve Zlínském a Královéhradeckém kraji a zveřejnili kompletní přehledy. A to máme věřit plošnému testování, ky jsou testováni žáci přímo pod svým jménem !!!!!!!!!????????

Anonymní řekl(a)...
23. dubna 2012 v 7:06  

Paní Šojdrová na posledním kulatém stole SKAV prohlásila, že cílem vzdělávání je úspěch v testech. Tož tak...

Anonymní řekl(a)...
23. dubna 2012 v 16:22  

Testování by měl co nejdřív ošetřit zákon?

Začím mít hanebný pocit, že za chvíli budeme muset mít zákon i na to, že po Velikonočním pondělí nemůžeme zkoušet.

Navíc v nejbližší budoucnosti očekávám, že pokud budeme chtít miláčka vyzkoušet, bude k tomu potřeba písemný souhlas obou rodičů a do 15 let u toho bude muset být jeden rodič přítomen. V případě, že dorazí babička, tak jedině s plnou mocí. S rodičem se budeme muset o známce ze zkoušení radit, s babičkou ne, ta na to ze zákona nebude mít právo.

Anonymní řekl(a)...
23. dubna 2012 v 18:01  

to 16:22

Ano, tak je to. A v případě, že bude babička nedoslýchavá, budete jí muset vše tlumočit znakovou řečí. Taky Braillovo písmo se bude hodit.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.