Peníze z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost jsou zřejmě už v dobeli... (aktualizováno)

úterý 13. března 2012 ·

Vedení ministerstva školství a vládě se zřejmě podařilo promarnit možnost nápravy a české školství o dotace z ESF přijde. Informace, které jsme získali již v pátek dopoledne, právě potvrdili před jednáním PSP někteří poslanci. Podívejte se na záznam z brífinku ČSSD od 11. minuty.


8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
13. března 2012 v 14:37  

Skvělý nejvyšší manažer a nejlepší ministr se zřejmě v OP VK měl nejprve proškolit sám, aby alespoň matně začal tušit, o čem to ta konkurenceschopnost je.

Anonymní řekl(a)...
13. března 2012 v 14:43  

Prosim Vas, prestante sirit takoveto poplasne a nesmyslne informace. MSMT samozrejme prijde o nejake penize na zaklade vysledku auditu, ale neznamena to, ze prijde o hodne ve srovnani s celkovou alokaci programu. Nedovedu si predstavit, ze by mel nekdo (at na MSMT nebo v Bruselu) zajem na tom, aby se problemy nevyresily. Ty se vyresi a urcite to bude pred koncem tohoto roku. Tezko se da predpokladat, ze to bude do konce brezna, takze by si Dobes uz mel pripravovat rezignacni dopis.

Anonymní řekl(a)...
13. března 2012 v 18:32  

Ted je v podstate jiz nemozne, aby o penize neprisli. Na druhou stranu, rekneme si, ze je lepsi prijit o par miliard a hloupeho Dobese se Zaoralkem a dalsimi cleny jeho cirkusu, nez aby toto tady pokracovalo. Skody by byly podstatne vyssi.

Anonymní řekl(a)...
13. března 2012 v 18:49  

Nejvíce se mi líbí, jak si všichni myslí, že se nám nemůže nic stát. Jenže tady nerozhodujeme my Češi, ale Brusel, vážení. A zastavení dotačních programů v Buharsku toho budiž příkladem.

Anonymní řekl(a)...
13. března 2012 v 19:46  

Je zajímavé, že rozlišovací schopnost manažerských dovedností našeho ministra určují až peníze, velké peníze. Že je Dobeš pedagogicky mimo mísu je zřejmé nejméně už rok, ale to, jak vidno, nehraje roli pro jeho výměnu. Když jde o peníze, je z toho národní folklór a palcové titulky.
Ale myslím, že pohroma terprve příjde, až bude někdo chtít poskytnou českému školství první pomoc po jeho "systémových zákrocích". Uff..

Anonymní řekl(a)...
13. března 2012 v 21:15  

Je již naprosto jasné, že tuto situaci nezvládl nejen Dobeš, ale především předseda vlády. Přejal veškerou odpovědnost tím, že již dávno neodvolal toho nejlepšího ministra školství. Pokud takto vláda řídí celou ČR, pak nepomůže ani modlení. Slovensko na obzoru.

Pytlik Blaha řekl(a)...
13. března 2012 v 22:35  

Slovensko na obzoru.

Fico Dobyvatel už šikuje své kohorty u Holíče. Sám přislíbil, že svoji první spanilou jízdu povede na Prahu.
V čele elitního oddílu obávaných Slavkovských myslivců stojí setník Sobotka zvaný Rimavský se svým hejtmanem Haškem Sládkovičem.

Anonymní řekl(a)...
13. března 2012 v 23:20  

Do dobele, proč předseda vlády ještě váhá poslat našeho nejlepšího do ..., ehm "širokou leninskou cestou vpřed"?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.