29. 3.: Konference INOVACE VÝUKY, Mateřské školy a rodiče, Praha

čtvrtek 15. března 2012 ·


Mateřské školy a rodiče

Motto: Dopřejme dětem úspěch. Všem.

8:00-8:45 - prezence

9:00-10:45 - Malý tyran

Jiřina Prekopová, psycholožka, Lindau, SRN, autorka knih Neklidné dítě, I rodiče by měli dělat chyby, autorka terapie pevným objetím, uplatňované zejména u dětí s autismem.
Rozhovor v ČT

10:45-11:45 - Mýty ve vzdělávání

Jana Nováčková, psycholožka, zakladatelka Společnosti pro mozkově kompatibilní vzdělání, spoluautorka knihy Respektovat a být respektován.
Jak se z touhy učit se stane sběratelství známek

11:45-12:15 - Občerstvení

12:15-13:45 - Hry dětí v mateřské škole – teorie a praxe

Soňa Koťátková, katedra primární pedagogiky PedF UK Praha, respektovaná pedagožka, zaměřuje se na rozvoj osobnosti učitele a žáka, na výchovnou dramatiku a hry dětí.
Publikace

13:45-15:00 - Proč nejde navážit 15 dkg něhy

Marek Herman, vysokoškolský pedagog, oblíbený lektor s vlastní praxí v mateřské škole, autor bestselleru Najděte si svého marťana
Marek Herman v pořadu ČT Sama doma (47. min.)

Místo konání

Kongresové centrum OLŠANKA, Táboritská 23, Praha 3

Cena

Účastnický poplatek je 990 Kč. Jakmile obdržíme Vaši přihlášku, pošleme Vám informace o způsobu platby. Konference je akreditována MŠMT v programu DVPP.

Cena zahrnuje vstupy na dopolední a odpolední program, pracovní materiály, osvědčení o absolvování vzdělávací akce, občerstvení a oběd.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.