Přečtěte si: Obraz mediální mafie v akci – bez médií!

středa 22. února 2012 ·

Nezávislost médií ohrožena žalobou na ochranu osobnosti Jaromíra Soukupa proti Pavlu Skramlíkovi. Kauza MS v lyžování nekončí!

Z dopisu Kláry Samkové v Šinágl.cz vybíráme:

Pavel Skramlík je žalován za to, že v září roku 2007 označil v časopise Totalsport a na jeho webu totalsport.cz tehdejšího náměstka ministryně školství mládeže a tělovýchovy Jaromíra Soukupa za člověka s nadstandardními vztahy k tehdejší ministryni tohoto rezortu Daně Kuchtové (za Stranu zelených) se sexuálním podtextem, čili že byli milenci.(...)


Faktem je, že osobní vztah Jaromíra Soukupa a Dany Kuchtové vedl nejen ke škodlivému ovlivnění situace kolem mistrovství světa v klasickém lyžování v roce 2009, k výměně tehdejšího šéfa organizačního výboru MS 2009 Romana Kumpošta za Kateřinu Neumannovou, ale následně i ke značným komplikacím ohledně čerpání částky ve výši 130 miliard korun z evropských fondů pro české školství v oblasti výzkumu na univerzitách.


MS 2009 skončilo finančním fiaskem a čerpání peněz z fondů Evropské unie pro výzkum na vysokých školách není dodnes vyřešeno. Situace vedla k rezignaci paní Kuchtové a odvolání pana Soukupa. Jejich pochybení měla zásadní politické dopady v přímém vztahu k důsledkům.

1 komentářů:

Pytlik Blaha řekl(a)...
23. února 2012 v 0:37  

Pominu-li fakt, že k odpovědnosti by měli být vedeni především ti, kteří mohou za existenci pana Skramlíka, na celé kauze mne zajímá především to, s pomocí jakých důkazů bude manženka pana Soukupa svědčit o jeho věrnosti.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.