Přečtěte si: Euroúřednici nic necupovali, neměli co, brání Bárta projekty školství

neděle 5. února 2012 ·

Poslanec Vít Bárta a faktický šéf Věcí veřejných tvrdí, že problémy s dotačními programy na ministerstvu školství jsou pouze virtuální. Reagoval tak na kritiku opozice i Evropské unie, která se týkala zejména programů Okno a Sport. "Ten problém je naprosto virtuální. Ani jeden z těchto projektů neodešel do Bruselu," řekl Bárta.


Z článku Michala Hrona v iDNES.cz vybíráme:

Tuto "hysterii" podle Bárty uměle vyvolávají někteří úředníci z ministerstva práce a sociálních věcí, kteří mají prý sami zálusk na evropské peníze. Jmenovitě zmínil Jana Vitulu, který měl na školství v minulosti na starost právě evropské dotace.


Ministr školství Dobeš se nařčení z neefektivního čerpání evropských peněz brání podobně. Podle něj mnoho problémů zdědil po svých předchůdcích. "Drtivou většinu chyb i špatného čerpání jsem zdědil, ale je reálná šance, že ty peníze pro školství zachráníme," řekl v sobotu Dobeš na TV Metropol.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
5. února 2012 v 14:27  

Kokain?

Anonymní řekl(a)...
5. února 2012 v 17:41  

VV jsou naprosto nevěrohodnou politickou stranou, těm nevěřím ani nos mezi očima. Neschopnost není virtuální. Potom se nedivme, když si vedoucí funkcionáři toto myslí, že nemají ani 1% volebních preferencí.

Anonymní řekl(a)...
5. února 2012 v 20:01  

Koukám na Partii opětovně. Běhá mi mráz po zádech, šílenec. Jeden uřvanej v Partii, druhej pokerface v OVM.
A melou si svou dokola.
Kde se ve mně bere ten vztek.....
Nechápu furt. Je to pár lidí. Občanů ČR je nepoměrně víc. Žeby nešlo nic dělat? Je to všechno tak prosíťováno chobotnicově, že finanční profit má mnohem víc lidiček, než je vrchol ledovce?
Proboha, nakonec si budeme připadat jak ve cvokhausu, zmagoříme fšichni. Zbyde vůbec ještě někdo noumáuní?
Taky by mě zajímalo - když už je to tady pedagogickej portál - keří učitelé maj na svědomí Ferdu Mravence? Vážení kolegové, měli jste ho nechat propadnout, byl by klid :-)

Anonymní řekl(a)...
5. února 2012 v 22:54  

No jo, no... Když on se asi učil dobře, joo, tenkrát to byla jiná kvalita! A že je lidsky tak ňák nepovedenej, za to učitelé nemůžou. Zrovna přemýšlím, kdo z mých žáků by mohl být jako on - a tiše doufám, že nikdo.

Anonymní řekl(a)...
5. února 2012 v 23:04  

Mluvíte o panu europoslancovi? No to souhlas, je to ferda na propadnutí.

Anonymní řekl(a)...
6. února 2012 v 8:00  

to 5.února 23:04
Koho myslíte? Hodil by se bližší popis :-)
Ačkoliv mluviti nezáhodno - zavádějí se totiž výchovné přesdržky, naprosto pedagogické - akorát školství vo tom ještě neví, je jaksi v retardaci - ale třeba se vzchopí a vznikne nový, životaschopný projekt po vzoru tady /konečně to přes EU projde/:
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/VIDEO-Podivejte-se-jak-Kalousek-zfackoval-mladika-pred-snemovnou-222086

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.