Přečtěte si: Česko může přijít o miliony od EU. Dobeše varuje už i eurokomisař

pátek 10. února 2012 ·

Eurokomisař László Andor varoval ministra školství Josef Dobeše, že Česko by opravdu mohlo přijít o peníze z fondů Evropské unie. Konkrétně by šlo o desítky milionů, upozornila Česká televize. Andor je komisař pro zaměstnanost, sociální věci a začlenění v Evropské komisi od roku 2010.

Z článku pan v ParlamentníListy.cz vybíráme:

"Zjistili jsme vážná pochybení," odpověděl na otázku, zda to tedy znamená, že české projekty jsou špatně připravené. "Může to dosáhnout výše desítek milionů (eur), pokud ne víc," uvedl. V přepočtu to tedy můžou být stamiliony, až dokonce miliardy korun.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
10. února 2012 v 15:27  

To je ta včerejší informace, nebo dnešní, poté, co už Dobeš "tvdohlavě projekty konzultoval" v Bruselu?

Anonymní řekl(a)...
11. února 2012 v 1:23  

Zaoralek mu tyto odklonitelske projekty vyrobil se svymi soudruhy z Prahy 6, ktere ods rozmistila po ministerstvu. Zaroven podloudne zaloval na Dobese v Bruselu, ze ma spatne projekty. Tyto podrazy jsou u nej obvykle, kdyz se ukazuje, ze ma spatne projekty.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.