Tajná kniha rodičovských triků

pondělí 23. ledna 2012 ·

Jak dostat opovrhovače čištění zubů, odmítače zeleniny a všechny ostatní vzdorovače hravě pod kontrolu.

Dvě stovky tipů a triků, které vám pomohou klidněji a radostněji zvládat typické výchovné situace! Dítěti, které odmítá čištění zubů, ukažte bláznivý zubní kartáček, dceři, která opovrhuje zeleninou, předveďte, jak se kousky papriky dají změnit ve žraloky!
Z úklidu udělejte překvapení pro maminku, záchvat vzteku vašeho dítěte zklidněte podáním novin na roztrhání, z nudné vycházky výlet plný výbuchů smíchu...


Vše, co v této knize naleznete, je:

  • Ověřeno životem – veškeré rady vycházejí z praktických zkušeností mnoha rodičů, se kterými autorka spolupracovala při tvorbě této knihy.
  • Přehledné – v koupelně, Při jídle, Spánek, Na cestách... Kapitoly jsou rozdělené na typické „problémové oblasti“, takže vždycky rychle najdete nápad, který vám právě teď pomůže.
  • Inspirující – 200 účinných nápadů pro zdárnou výchovu nemusíte vymýšlet – nechejte se inspirovat a při nejbližší příležitosti vyzkoušejte některý z doporučených triků.
  • Užitečné pro spokojený život rodičů – v každé kapitole najdete jeden praktický tip, který posílí váš vztah s partnerem.
O autorce:
Ute Glaser je učitelka, kromě toho jako žurnalistka na volné noze píše pro tisk a internet, pracuje s dětmi a jejich rodiči. Právě díky těmto rodičům, jejich životním zkušenostem a tipům pro výchovu vznikla tato kniha.

Ukázky stran:
Více informací o knize nalezente a se slevou 15 % zakoupíte na http://knihy.cpress.cz/tajna-kniha-rodicovskych-triku.html.

3 komentářů:

Pytlik Blaha řekl(a)...
23. ledna 2012 v 22:38  

Dřívávějc to bylo jednodušší.
Otcové museli zvládnout jediný tajný trik, a to jak přidržet jednou rukou svoje kalhoty bez opasku.

Anonymní řekl(a)...
24. ledna 2012 v 15:58  

Nojo, ale to maminky nosily sukně, aby se děcko mělo kam schovat...

Anonymní řekl(a)...
24. ledna 2012 v 22:39  

nosily sukně, aby se ...mělo kam schovat

Nevím, jak jinde, ale mě máma vždy ještě přistrčila blíž k tátově opasku, aby kýžená rána nepadla vedle :(

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.