Soutěž Microsoft Office Arena 2012

sobota 10. prosince 2011 ·

9. prosince 2011 odstartovala společnost Microsoft, ve spolupráci se svými partnery: Hewlett Packard, J4W, Computer Media, a VideoOffice  zbrusu novou soutěž Microsoft Office Arena 2012. Soutěž si klade za cíl porovnat stupeň znalostí žáků v ovládání kancelářského balíku Microsoft Office 2010.

V soutěži vyhlašovatelé hledají nejlepšího žáka, který prokáže komplexní znalosti v používání produktů: Microsoft Word 2010, Microsoft Excel 2010 a Microsoft PowerPoint 2010. Soutěž je rozdělena do dvou kategorií:

  • Kategorie A - je určena žákům 6. a 7. ročníků základních škol a odpovídajících ročníků víceletých gymnázii (prima a sekunda). 
  • Kategorie B - je určena žákům 8. a 9. ročníků základních škol a odpovídajících ročníků víceletých gymnázii (tercie a kvarta).

Soutěž bude probíhat ve třech kolech. První, školní kolo je organizováno učiteli výpočetní techniky, odborných předmětů nebo zájmových kroužků výpočetní techniky přímo na škole. Na základě výsledků školního kola škola nominuje čtyři žáky (dva  pro každou kategorii) na postup do krajského kola. Zde odborná porota vybere 30 nejkvalitnějších prací nominovaných žáků. Ti se zúčastní ve vzdělávacích střediscích společnosti Microsoft, krajského klání.

Vítězové krajských kol nakonec změří své síly v národním kole, jež bude probíhat v hlavním přednáškovém sále společnosti Microsoft v Praze. Vítězové krajských kol získají hodnotné ceny a diplomy.

Žák, který prokáže nejvyšší míru dovedností, si odnese v celorepublikovém kole nový notebook od společnosti HP.

Veškeré potřebné informace, propagační letáky a zadávací dokumentaci školního kola obdržíte po registraci   školy do soutěže a vše dostupné na webových stránkách www.soutez-office.cz nebo www.facebook.com/officearena.

Termín uzávěrky odeslaných řádně vyplněných přihlášek pro školní kolo je stanoven nejpozději na 31. ledna 2012.



0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.