29. 11.: Závěrečná konference projektu Cesta ke kvalitě

neděle 18. září 2011 ·

Dne 29. listopadu 2011 proběhne závěrečná konference projektu. Konference se uskuteční v Praze, v konferenčním centru CITY na Pankráci od 9.30 do 15.00 hodin. Cílem konference je informovat a diskutovat o tématu vlastního hodnocení školy pod zorným úhlem aktuálně platné legislativy a výstupů projektu Cesta ke kvalitě.



Konference je určena pro zástupce škol, zřizovatelů, ministerstva školství a jím přímo řízených organizací. Zváni jsou i odborníci vysokých škol, asociací, senátoři, poslanci, sociální partneři škol, zástupci dalších organizací, jako je např. Česká společnost pro jakost, tedy všichni ti, kteří ze své působnosti mohou ovlivňovat kvalitu vzdělávání.

Konference je plánována ve dvou blocích. V dopoledním bloku bychom rádi zajistili vystoupení České školní inspekce, zřizovatelů, odborníků na autoevaluaci a zástupců škol. Očekáváme prezentace zaměřené na smysluplné provádění vlastního hodnocení. Věnovat se budeme i přidané hodnotě projektu a udržitelnosti jeho výstupů. V odpoledním bloku předpokládáme rozdělení na dvě sekce, a to na sekci, která se bude primárně zabývat nabídkou konkrétních evaluačních nástrojů, a sekci zaměřenou na vzdělávání, poradenství a vzájemné učení v oblasti autoevaluace, tak jak byla tato témata řešena v projektu, a co se v tomto smyslu nabízí školám do budoucna.

Předpokládáme, že na konferenci již budou k dispozici v tištěné podobě některé výstupy projektu, jako například manuály některých evaluačních nástrojů.

Kapacita je 200 osob. Již nyní máte možnost se na konferenci přihlásit na e-mailové adrese: cesta@nuov.cz – do předmětu napište Konference.


Program záverečné konference Cesta ke kvalitě (160kB DOCX)

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.