Robin Hood - Dvojjazyčná kniha

čtvrtek 11. srpna 2011 ·

Veselá dobrodružství Robina Hooda jsou prvotinou amerického spisovatele a ilustrátora Howarda Pylea. Sesbíral staré balady o anglickém zbojníkovi a převyprávěl je tak, aby zaujaly dětské čtenáře. Robin Hood se stal světoznámým hrdinou, který bohatým bral a chudým dával. Kniha vyšla v roce 1883 a autor ji také sám ilustroval.

Naše zjednodušená verze je určena pro středně pokročilé studenty. Pomůže jim český zrcadlový překlad na pravé straně. Najdou zde i otázky pro porozumění textu, poznámky s historickými fakty a stručný přehled gramatiky. Ke knize je přiloženo CD, kde si čtenář může poslechnout příběh vyprávěný rodilým mluvčím. Zvýší tak svou dovednost rychle porozumět mluvené angličtině.

Titul byl vytvořen týmem internetové jazykové školy www.anglictina.com. Autoři projektu vedení Petrem Špirkem mají s výukou angličtiny více než desetileté zkušenosti. Své poznatky spojují s moderní technologií – publikovali i připravují českými čtenáři vyhledávané a ceněné multimediální učebnice.

Věříme, že se četbou zdokonalíte v angličtině a rovněž se pobavíte s Robinem a jeho veselými chlapci ze Sherwoodu.

Více informací o knize vč. ukázkové kapitoly naleznete na http://knihy.cpress.cz/robin-hood.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.