Přečtěte si: Na opravy škol nejsou peníze

pátek 5. srpna 2011 ·

Většina děčínských škol si může nechat o velkých prázdninových opravách jen zdát. Mají sotva na údržbu.

Z článku Josefa Suka v Děčínský.Deník.cz vybíráme:


„Na údržbu máme 180 tisíc korun na rok. Vzhledem k nutným průběžným dílčím opravám si tedy nějaké finančně náročnější zásahy nemůžeme dovolit. Pouze v jedné počítačové učebně bude nové linoleum, protože to stávající už bylo dost poškozené,“ vysvětli ředitel ZŠ Na Stráni Vít Průša. Dodal, že škola se soustřeďuje zejména na zajištění těch záležitostí, které souvisejí s novým využitím stávající školní družiny a jejím přesunem do jiných prostor.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
6. srpna 2011 v 22:13  

Smutné. Ale jestli vás to, pane Průšo, potěší, my nemáme ani šatny (neustále obnovujeme háčky na chodbách), ani učebnu fyziky a chemie, zkrátka náš ředitel taky myslí víc na nás, učitele, než na to, co by se líbilo úředníkům, takže nepatříme k faforitkám.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.