Lubomír Šula: Státní maturity jsou vysvědčením o společenském úpadku

úterý 2. listopadu 2010 ·

A máme to. Celá třetina našich zajisté šikovných dětí by u maturity neuspěla. Nejlépe si dle očekávání vedli studenti gymnázií, nejhůře studenti maturitních učebních oborů a nadstaveb, kterým se honosně říká "podníkání v oboru".

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
3. listopadu 2010 v 16:44  

Naprosto souhlasím. Nemohl byste dělat poradce ministrovi?

Anonymní řekl(a)...
3. listopadu 2010 v 21:05  

S tímto se mohu jedině a naprosto ztotožnit. O tomto píši také často.Ještě drobnost - těch zapálených mladých učitelů je tak málo. Buď rychle odejdou nebo je systém semele. A ti, co nemají kam jít opravdu rezignovali, je to generace nad 45 let, která bude bita i finančně - viz. nové tarify. Kupodivu oni snad jsou jedni z mála, kteří ještě toto školství táhnou. tedy - bude ještě hůř !

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.