Jiří Chytil: Innovative Education Forum 2011 v ČR

pátek 5. listopadu 2010 ·

Zahajujeme další ročník soutěže školních projektů Inovative Education Forum 2011 v České republice. Jakákoliv škola se může do soutěže přihlásit a to v různých kategoriích. Vaše přihlášené projekty bude hodnotit 5 porotců a bude vybráno 15 nejlepších projektů, které se zúčastní finále soutěže projektů a to 2. 2. 2011 v Praze ve společnosti Microsoft.


Pro registraci je potřeba vyplnit podrobné informace o projektu do šablony, kterou naleznete společně s ostatními dalšími informacemi na stránce Soutěže portálu www.moderniucitel.cz.

Innovative Education Forum je celosvětovou aktivitou společnosti Microsoft v rámci programu Microsoft Partneři ve vzdělávání. Je to jedinečná událost, během níž se potkávají ti nejlepší, moderní a inovativní učitelé, aby prezentovali svoje nápady a nové postupy při práci se studenty. Každý rok se ve všech zemích, kde je program Microsoft Partneři ve vzdělávání provozován, konají samostatná fóra a jejich vítězové mají jedinečnou možnost sejít se na setkání regionálním – pro nás evropském – nebo dokonce celosvětovém.
Podruhé v České republice tuto možnost dostává každý z vás, moderních učitelů. Získáváte tak příležitost nejen získat zajímavé kontakty a informace, ale také reprezentovat díky svému projektu pedagogickou obec celé České republiky.

Dne 1. listopadu 2010 zahajujeme celorepublikové kolo a vy tak máte šanci se do této soutěže zapojit a přihlásit svůj inovativní projekt. Celostátní kolo se bude konat 2. února v Praze v sídle společnosti Microsoft.


Abyste se mohli soutěže zúčastnit, je nutné vyplnit šablonu projektu v aplikaci PowerPoint, která blíže popíše a představí váš projekt. Bude-li váš projekt vybrán mezi 15 nejúspěšnějších, dostanete možnost se účastnit celostátního kola, kde bude z každé soutěžní kategorie vybrán jeden výherce či celý tým, jenž dostane možnost se zdarma zúčastnit evropského finále konajícího se v březnu 2011 v Moskvě, v případě úspěchu na tomto finále i fóra celosvětového, v americkém Washingtonu konaném na podzim roku 2011.
 Soutěžit se bude celkem ve třech kategoriích:

  • Využití IT
  • Spolupráce a komunikace
  • Výukový obsah
Šablony s představením vašeho projektu si můžete stáhnout z odkazu níže, kompletně vyplněnou šablonu prosím nahrajte nejpozději do 31.12.2010 do úložiště v dolní části této stránky, později uložené projekty nemohou být již do soutěže zařazeny. Pro zobrazení sekcí pro stažení šablony a nahrání projektu IEF je nutné být registrovaným uživatelem portálu Moderní učitel a být na portálu přihlášen. Vyplněné šablony ukládejte pod názvem souboru: nazev_skoly_-_nazev_projektuVáš projekt se v seznamu přihlášených zobrazí až po odsouhlasení odpovědnou osobou. Není třeba se tedy obávat, že Váš soubor nebyl na server správně uložen - pouze čeká na posouzení. Během měsíce ledna bude vyhlášeno 15 nejlepších projektů, které dostanou pozvánku na české finále Innovative Education Fóra 2011 konané v Praze.

Abyste si mohli udělat lepší představu o tom, co vlastně Innovative Education Forum je, jak vypadá představování jednotlivých projektů a jaké projekty se soutěže účastní, přečtěte si tuto reportáž z minulého ročníku evropského fóra ve Vídni (2009), nebo zápisky ze světového fóra v Brazílii (2010) - den prvnídruhý třetí či se podívejte na video z evropského kola v Berlíně (2010).

Pro registraci je potřeba vyplnit podrobné informace o projektu do šablony, kterou naleznete společně s ostatními dalšími informacemi na stránce Soutěže portáluwww.moderniucitel.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.