Maturitní generálka MAG´10

úterý 5. října 2010 ·

 Záznam tiskové konference k Maturitní generálce MAG´10 za účasti ministra školství Josefa Dobeše, náměstka Ladislava Němce a ředitele CERMAT Pavla Zeleného.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
5. října 2010 v 23:56  

Zjevně velmi rozpačitá tisková konference pana ministra školství je skutečně dojemnou taškařicí, která by se měla promítat v nějaké zábavné show. Jak je vidět ze záznamu, dost se stříhalo, diskutující se drželi hodně zpátky, aby se nezapletli a ani se příliš nediskutovalo. Oba klipy s dychtivými maturanty, kteří chtějí vědět, zda to zvládnou jsou natolik přesvědčivé, že jsou schopny zlomit i ty poslední pochybovače.
Blahopřejeme! Kdy se bude vysílat další tiskovka pana ministra a jeho melody boys? Je to vlastně nový formát. Tahle "three men show" je schopna překonat sledovanost i páteční show Jana Krause.

Anonymní řekl(a)...
7. října 2010 v 18:07  

Myšlenka vedení MŠMT - Za každou cenu" a to i přes mrtvoly. Kdo-že se dozvěděl o protestu proti státním maturitám v Praze na ČT1,ČT2,Nově,Primě ? Nikdo. Cenzura funguje na 100 %. Absolutismus demokratické menšiny !

Anonymní řekl(a)...
7. října 2010 v 20:21  

Kolik bylo účastníků na demonstraci? Prý 200.
Většina?

Ale jinak, vážená slečno nebo pane - vy už jste se někdy něco pravdivého z českých televizí či rozhlasů dověděl(a)?

PS: je to genderově správně napsáno?

Anonymní řekl(a)...
8. října 2010 v 8:35  

Snad to nebude považováno za šíření poplašné zprávy, mám ale pocit, že se celá slavná generálka hroutí a na Cermatu zešíleli. Jak si mám jinak vysvětlit situaci, že poslední pracovní dny před generálkou nám chodí další a další maily se změnami, opravami, doplňky, o kterých se navíc často dozví pouze jedna funkce v systému. Kdo se chce pobavit, ať si přečte diskusní fóra na Ciskomu /pokud má dovolený přístup../

Anonymní řekl(a)...
8. října 2010 v 16:51  

Vám chodí nějaké zprávy? Celkem vám závidím (myšleno napůl s nadsázkou). Mi totiž nechodí nic, Cermat nebyl schopen za 5 týdnů opravit kontaktní e-mailovou adresu...

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.