Velká letní akce 1+1 začíná - každá druhá kniha z CPressu ZDARMA!

čtvrtek 1. července 2010 ·

Letní knižní sezona právě začíná! Pouze v termínu 1. 7. – 31. 7. 2010 můžete získat při objednávce na knihy.cpress.cz každou druhou knihu z produkce vydavatelství CPress zcela ZDARMA.


Akce 1+1 se vztahuje na kompletní nabídku knih – novinky, bestsellery i starší tituly – vybírat můžete z více než 3000 titulů ze všech knižních oborů. Pokud si v červenci vyberete z široké nabídky knih z produkce CPressu alespoň 2 tituly, obdržíte v rámci akce 1+1 vždy tu levnější z vybraných knih ZDARMA!

Léto s knihou je letos v módě – vyberte si svoje letní čtení zdarma také vy!

Akce je platná na všechny knihy z produkce Computer Press v internetovém obchodě knihy.cpress.cz v termínu 1. 7. - 31. 7.2010 nebo do vyprodání zásob. Slevu není možné kombinovat s jinými slevami. Nárok na knihu zdarma vzniká vždy u levnějšího z vybraných titulů.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.