Dílny od společnosti PragoData Consulting akreditovány pro DVPP

středa 7. dubna 2010 ·

Společnost PragoData Consulting oznámila, že jejich dílny zaměřené  na LMS systém Moodle byly akreditovány Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy v rámci vzdělávacího programu v systému dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků.

Jediný oficiální Moodle Partner pro Českou republiku, společnost PragoData Consulting, s.r.o. získal akreditaci MŠMT pro své dílny zaměřené na e-learningový systém Moodle. Jedná se o dva typy prezenčních seminářů určených pro pedagogy/běžné uživatele a pro administrátory:

  • Nástroje LMS Moodle pro pedagogy – začátečníky
  • Nástroje LMS Moodle pro pedagogy – pokročilé
  • Možnosti LMS Moodle pro administrátory začátečníky
  • Možnosti LMS Moodle pro pokročilé administrátory
Jsme velmi rádi, že ministerstvo školství akreditovalo naše dílny zaměřené na LMS Moodle, díky akreditaci jsou dílny dostupnější zejména pro učitele. E-learning dlouhodobě považujeme za jednu z cest, kterou je možné se vydat a na jejímž konci je kvalitní vzdělání nejen našich dětí, ale všech zájemců o prohlubování svých vědomostí. Tato cesta přitom samozřejmě může být plná nástrah a výmolů – a právě naše kurzy určené pro pedagogy a administrátory díky předání praktických zkušeností nástrahy a překážky odstraní,“ říká Marek Kocan, projektový manažer společnosti PragoData Consulting.

Tyto dílny budou součástí  mezinárodní konference MoodleMoot.cz 2010, kterou společnost PragoData Consulting pořádá ve spolupráci s VUT v Brně, VŠB-TU Ostrava, PedF a FF MU a EUNIS-CZ. Konference se uskuteční ve dnech 10. a 11. června 2010 v Brně.

Více informací o akreditaci i konferenci MoodleMoot.cz 2010 najdete na www.moodlemoot.cz.

O společnosti PragoData Consulting

Společnost PragoData Consulting, s.r.o. působí úspěšně v oblasti informačních technologií od roku 1992. Společnost je jediným oficiálním partnerem Moodle pro Českou republiku.Společnost v uplynulých letech realizovala řadu projektů pro přední české i zahraniční společnosti a zákazníkům nabízí služby v oblastech:
  • projektů řízení vzdělávání a e-learningu na platformě Moodle
  • informační strategie
  • řízení projektů implementace informačních systémů
  • podnikových procesů – metodika, analýzy, optimalizace
  • přípravy projektů financovaných z fondů EU
  • dotačního managementu projektů financovaných z fondů EU
  • návrhu a vývoje webových aplikací

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.