Dvojjazyčná kniha "Fantom opery"

sobota 12. prosince 2009 ·

Zjednodušené dvojjazyčné zpracování legendárního románu Gastona Lerouxa je určeno středně pokročilým szudentům francouzštiny. Je výborným doplňkem ke studiu. S touto knihou si studující rozšíří slovní zásobu, rozvinou své schopnosti porozumění čtenému i mluvenému slovu a zdokonalí se ve výslovnosti.



Kniha je navíc doplněna CD ve formátu MP3, na kterém je celý příběh vyprávěn rodilým Francouzem.

V publikaci najdete:

  • zkrácený příběh v jazyce originálu
  • zrcadlový český překlad
  • komentáře gramatických a lexikálnch jevů
  • cvičení na porozumění, gramatiku a slovní zásobu
Lerouxův román vás upoutá svou detektivní zápletkou a barvitým vylíčením operního prostředí. Romantický příběh se odehrává na pozadí magicjého až děsivého labyrintu pařížské Opery. Fantom Érik, znetvořený hudební gńius a tejemný vládce Opery, je zamilován do mladé operní divy Christiny Daaéové. Není však jediným, kdo je nádhernou zpěvačkou okouzlen. V cestě ke Christininu sdrci mu stojí mladý námořník vikomt de Chagny. Ale Érik je kvůli své lásce odhodlán spáchat i ten nějvětší zločin ...

Více informací o knize a možnostech koupě naleznete na http://knihy.cpress.cz/KEJ185

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.