ČTK: Ministerstvo školství vypíše až sedm tendrů na státní maturity

pátek 11. září 2009 ·

Ministerstvo školství vypíše koncem září až sedm nových tendrů na zajištění státních maturit. Podle ředitele přípravného centra CERMAT Pavla Zeleného je třeba vyřešit hlavně technologická zařízení a distribuce testů do škol. Státní maturity měly původně začít už na jaře 2010, poslanci je však tento týden kvůli údajné nepřipravenosti o rok odložili. Tendry na zajištění maturit přitom už byly jednou vypsány, předchozí ředitel je však z úsporných důvodů zrušil. 

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
13. září 2009 v 16:43  

Oprava:
místo "dalších sedm tendrů" mělo být "dalších sedm tunelů"!

Anonymní řekl(a)...
14. září 2009 v 10:48  

Nikoliv, nejedná se o chybu. Každá lokomotiva s tendrem může do tunelu

Anonymní řekl(a)...
14. září 2009 v 10:57  

Zde je důkaz: http://zeleznice.cnds.cz/img/zaj06-001.jpg

Anonymní řekl(a)...
14. září 2009 v 11:02  

Ve výběrovém řízení bude vybrán pouze jediný tendr zde: http://zeleznice.cnds.cz/img/zaj06-109.jpg který pojme veškeré státní maturity.

Anonymní řekl(a)...
14. září 2009 v 12:58  

jasně viditelné světlo na konci tohoto tunelu http://www.pavelpola.cz/image/13211-2/0263-Vjezd-do-tunelu.jpg představuje termín ostrého spuštění státních maturit.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.