5. Národní konference eTwinning v Poděbradech - výstupy

pátek 10. dubna 2009 ·

Národní podpůrné středisko pro eTwinning pořádalo pro učitele a další pracovníky v oblasti školství Národní konferenci eTwinning, která proběhla 3. a 4. dubna 2009 v Poděbradech.

Výstupy z konference:
- 28 projektů bylo oceněno národním certifikátem kvality, zde můžete shlédnout prezentaci/slideshow: Projekty oceněné certifikátem "eTwinning Quality Label", PPS (22 MB). Gratulujeme všem oceněným školám, žákům, učitelům i ředitelům: Seznam projektů s QL a odkazy na výstupy z projektů
- Prezentace Bořivoje Brdičky z úvodní části programu: Vzdělávací technologie jako třetí pilíř kompetencí současného učitele
- Prezentace Ivany Brabcové z workshopu "Blogujeme a prezentujeme na blogu", PPT (1.2 MB), PDF (1.3 MB)
- Prezentace Nadi Kadlecové z workshopu: Let´s (b)log in 1, PPT (3.8 MB), Let´s (b)log in 2, PPT (6.4 MB)


0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.