MŠMT: Ministerstvo životního prostředí spouští web pro děti a mládež

středa 10. prosince 2008 ·

Ministerstvo životního prostředí zřídilo internetové stránky, které mají být určeny především dětem a mladým lidem. Získají na nich především řadu informací o životním prostředí a jeho ochraně.

Stránky pro děti nabízí základní informace o jednotlivých tématech životního prostředí jako je „klima", „voda", „krajina", nechybí ani ekorady s praktickými informacemi jak může každý z nás životní prostředí chránit, rubrika s odkazy na ekologicky zaměřené počítačové hry, komiks, video a také soutěžní kvíz pro různé věkové kategorie.

„Děti si sami vyzkoušejí, že ekologie může být zábava. A ty úspěšné odměníme cenami," slibuje vedoucí oddělení PR a komunikace Ministerstva životního prostředí Barbora Pečová.

Stránky mohou dobře sloužit i jako výukový materiál pro učitele. Naleznete je na této adrese: http://detem.mzp.cz/.



MŠMT

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.