CERMAT: Hodnocení výsledků vzdělávání žákuů 9. tříd ZŠ a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií 2008

pondělí 5. listopadu 2007 ·

Centrum pro zjištování výsledku vzdelávání (CERMAT) odeslalo dne 19. října 2007 základním školám a víceletým gymnáziím ve 13 krajích (kromě Prahy) doporučeným dopisem pozvánku k účasti v projektu Hodnocení výsledku vzdělávání žáku 9. tříd ZŠ a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií 2008.

Tento projekt je financován z prostředků ESF v rámci SP KVALITA I.

Testována bude úroveň dovedností v českém jazyce, matematických dovedností, obecných dovedností a ve školách s polským vyučovacím jazykem také úroveň dovedností v polském jazyce. Testováni budou všichni přihlášení žáci včetně žáku se speciálními vzdělávacími potřebami, kteří jsou integrováni ve školách běžného typu nebo navštěvují speciální školy.

Projekt není určen pro žáky s mentálním postižením, kteří se vzdělávají ve třídách nebo školách s upraveným vzdělávacím programem.

Účast základních škol a víceletých gymnázií v projektu je dobrovolná, testování i zpracování výsledku je pro zúčastněné školy zdarma.

Přihlašování škol do projektu se uskuteční od 5. do 16. listopadu 2007 prostřednictvím internetové stránky CERMATu.

Testování proběhne podle jednotného testovacího schématu v úterý 29. ledna 2008 (testování dovedností v polském jazyce 30. ledna 2008).

Doplňující informace k projektu poskytne CERMAT na elektronické adrese devitka08@cermat.cz, případně na čísle 604 421 218. V zájmu usnadnění komunikace prosíme, aby školy zejména při písemném kontaktu uváděly REDIZO a název školy.



CERMAT

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.