press: Úvodní seminář k projektu Young Developers – Mladí vývojáři

neděle 11. prosince 2005 ·

Dovolte, abychom vás touto cestou pozvali na úvodní seminář a workshop k projektu Young Developers – Mladí vývojáři, který se uskuteční dne 12.1.2006 v „Centru moderních technologii ve škole “ na Střední průmyslové škole, Na Třebešíně 2299, Praha 10.

Projekt Young Developers je určen zejména pro učitele SŠ a osmiletých gymnázii, případně učitele základních škol, kteří chtějí svým studentům a žákům nabídnout kvalitní základ pro další studium v oblasti ICT. Na semináři Vám bude představen projekt, programové nástroje (trojrozměrný Baltik 4 .NET, který si budete moci vyzkoušet na workshopu), metodické materiály, dále se dozvíte o cílech projektu a možných přínosech pro Vaši školu, Vaše studenty a v neposlední řadě i pro Vás osobně .

Po skončení akce budete mít jeden měsíc na rozhodnutí, jestli se chcete do projektu Young Developers přihlásit. Realizační tým projektu potom vybere školy, které získají z projektu podporu. Ostatní školy se budou moci projektu taktéž zúčastnit, ale už nezískají tuto plnou podporu.

Účast na semináři je zdarma, občerstvení je zajištěno, navíc všichni účastníci semináře dostanou pro školu a taky pro domácí použití tříměsíční licenci nového Baltíka 4 .NET Professional zdarma .

Seminář má omezenou kapacitu, proto vám doporučujeme přihlásit se co nejdříve.

Jakékoliv dotazy můžete zasílat na adresu eva.hlavata@ict-edu.org.

Podrobnosti o semináři a o způsobu přihlášení najdete na stránce projektu.

V případě vašeho zájmu se těšíme na společné setkání v Praze.

Bohumír Soukup

SGP Systems

Eva Hlavatá

koordinátor projektu Young Developers

e-mail: eva.hlavata@ict-edu.org

web:

http://baltik.infovek.sk/yd/yd-cz.htm

http://www.ict-edu.cz

http://www.sgp.cz


press

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.