redakce: Levnější software a školení nabízí Oracle pro vzdělávací instituce

čtvrtek 14. prosince 2000 ·

Ministerstvo školství a firma Oracle uzavřely dohodu o zvýhodněném poskytování SW produktů v rámci projektu Oracle Akademický program.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky a společnost Oracle Czech, s.r.o. dnes společně oznámili, že uzavřeli dohodu o poskytování softwarových produktů a služeb vzdělávacím institucím v rámci projektu Oracle Akademický program za výrazně zvýhodněných cenových podmínek. Softwarové produkty a služby poskytované společností Oracle v rámci projektu Oracle Akademický program jsou rozděleny do dvou iniciativ, a to Akademický Program pro výukové účely a Akademický Program pro provozní účely.

Akademický program pro výukové účely umožní všem studentům vysokých škol na území České Republiky využívat produktů společnosti Oracle k nekomerčním účelům - pro výuku, vývoj, výzkum a další tvůrčí činnost a vzdělávání studentů a učitelů a mohou být užívány na všech počítačích určených pro výuku.

Licence, na školou vybrané produkty jsou poskytovány za výrazně zvýhodněných podmínek, stejně tak potom využití služby „support“ a pro akademické pracovníky vysokých škol, kteří přednáší na vysoké škole a školí v oblasti informatiky je určena i speciální nabídka „last minute„ školení.

V rámci realizace tohoto projektu společnost Oracle také nabízí možnost podělit se o zkušenosti a znalosti z oblasti návrhů architektur a zavádění informačních systémů se studenty a zaměstnanci příslušné vysoké školy. Konzultanti společnosti Oracle jsou připraveni provést přednášky v nabízených oblastech a to zcela bezplatně. Každá vysoká škola si může vybrat témata přednášek a zařadit je do svého výukového programu.

V rámci projektu Oracle Akademický program pro provozní účely poskytuje společnost Oracle vysokým školám a ministerstvu výhodné podmínky pro pořízení licencí k užití softwarových produktů ORACLE pro provozní účely vysokých škol a ministerstva. Za stejných podmínek může ministerstvo nebo vysoká škola využívat i služby „support„. Školení v rámci projektu „Oracle Akademický program pro provozní účely„ pak bude pro ministerstvo a vysoké školy ještě více zvýhodněno.

redakce

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.