Ředitel školy: Omlouvám se, dobrovolně jsem se nenakazil. A všem přeji, aby nedopadli v boji s virem jako já

pondělí 15. června 2020 ·

Vážení rodiče, od poloviny března se snažíme zajišťovat pro Vaše děti co nejkvalitnější výuku. Nyní se vyskytla komplikace v podobě mé nákazy coronavirem. Za případné komplikace se všem omlouvám, ale situace je pro mne nepříjemná dvojnásob. Celou dobu jsem v práci nechyběl ani jeden den, a teď těsně před koncem takto komplikuji provoz školy. Dobrovolně jsem se ale nenakazil a problém je třeba řešit.



Včera jsme na stránkách vydali informaci, že končíme výuku na II.stupni, zároveň jsme obeslali všechny rodiče školních dětí mailem. Dnes jsem mluvil s paní doktorkou z hygieny, která má pohotovostní službu pro celou republiku. Informovala mě, že příslušná hygiena mě bude kontaktovat v pondělí a pak vydá další opatření. Zároveň mi doporučila na pondělí 15.6.2020 zavřít na jeden den celou školu a od úterka potom nastavit režim podle výsledků hygienického šetření.

Takže v pondělí 15.6., zůstane základní škola celá zavřená. Mateřská škola funguje dál v normálním režimu. Odpoledne potom zde zveřejníme další postup, podle pravidel, která nám nastaví hygiena. Naší snahou bude ponechat co největší část školy v provozu, abychom Vám způsobili co nejméně komplikací. Čistě na Vašem rozhodnutí potom je, zda dítě do školy nebo školky pošlete.

Ještě jednou se všem omlouvám a přeji všem, abyste nedopadli v boji s virem stejně jako já.

Alfred Teller, ředitel ZŠ a MŠ Praha - Vinoř

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.