Babiš navrhne, aby stát dával 2500 Kč na žáka pro školy v přírodě

sobota 23. května 2020 ·

Premiér Andrej Babiš (ANO) navrhne, aby vláda schválila příspěvek asi 2500 korun na žáka pro pobyty ve škole v přírodě. Příspěvek by měl pomoci rodinám i provozovatelům areálů. V ČR jezdí ročně na školy v přírodě kolem 250.000 dětí. Premiér se inspiroval na Slovensku, které dítěti na tento pobyt přispívá částkou 100 euro. Babiš to včera řekl novinářům při návštěvě rekreačního středisko Růžená u Milevska na Písecku. Informuje ČTK.




Celý text naleznete zde

1 komentářů:

Eva Adamová řekl(a)...
23. května 2020 v 10:33  

Ale my jsme škola v malé obci a les máme za rohem, takže na školy v přírodě nejezdíme. Ale zase máme dost daleko do divadel, muzeí apod. Dá nám stát 2 500 kč na žáka, aby tam naše děti mohly chodit tak často jako děti ve městech?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.