Roky jsme spali jen dvě hodiny denně, je to těžko představitelné, říká matka autistky

neděle 5. ledna 2020 ·

Rodiče ztrácí kontakt se světem a jejich život se zúží na péči o dítě, líčí Petra Třešňáková, která vychovává autistickou dceru a zároveň vede rodící se projekt Homesharing. Dobrovolníci v něm po proškolení ulevují rodinám autistů tím, že si na čas berou děti do péče. Homesharing nabízí přirozenou cestu, i hostitelské rodiny pak říkají, že jim to něco dává, jsme v pilotní fázi, říká Třešňáková v rozhovoru pro DVTV.





Rozhovor ke stažení naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.