On-line seminář 18.4.: Diferencovaná výuka aneb Jak pracovat s nadanými žáky v běžné třídě

úterý 16. dubna 2019 ·

Problematika existence nadaných žáků si již ve většině českých škol získala zaslouženou pozornost. O jejich odlišných edukačních potřebách se také hovoří. Učitelům se dostaly do povědomí informace o nutnosti adekvátní podpory nadaných žáků. Jaká ale tato podpora konkrétně je, v čem spočívá? Jaké jsou konkrétní kroky a náměty pro práci s nadanými žáky v běžné třídě? Jana Škrabánková připravila webinář, který bude formou otázek a odpovědí z praxe formulovat zásadní body práce s nadanými žáky.


Webinář je tedy zaměřen vysoce prakticky. Cílem je odpovídat na konkrétní dotazy učitelů, asistentů pedagogů a dalších jeho účastníků, které přímo souvisí s projevy a prací s nadanými žáky v každodenní výuce. Otázky mohou v ideálním případě vycházet z vlastní praxe dotazovatelů. Odpovědi pak mohou pomoci jak těm, kteří otázky kladou, tak samotným nadaným žákům.

Setkání je určeno učitelům všech stupňů vzdělávání, vedoucím pracovníkům, asistentům pedagoga.

Setkání se uskuteční ve čtvrtek 18. 4. 2019 od 20:00 na Metodickém portálu RVP.CZ.


Další informace naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.