Ivan Pilný se na ministerstvu školství stará o digitální agendu

pátek 12. ledna 2018 ·

Bývalý ministr financí Ivan Pilný (ANO) se stal na ministerstvu školství zmocněncem pro oblast digitálního vzdělávání. S odvoláním na mluvčí ministerstva školství Jarmilu Balážovou o tom dnes informoval server E15.cz.


Ivan Pilný (psp.cz)
Pilný převezme agendu po náměstkovi Jaroslavu Fidrmucovi (KDU-ČSL). Balážová nicméně upozornila na to, že Pilný se nestává náměstkem. Fidrmuc odešel z funkce po nástupu nového ministra Roberta Plagy (ANO), který na úřadě zrušil místa politických náměstků.

Třiasedmdesátiletý Pilný zakládal českou pobočku softwarové společnosti Microsoft, v letech 1992 až 1998 ji řídil. Poté působil ve vedení řady firem. Od roku 2013 byl poslancem za ANO, do loňských sněmovních voleb nakonec z osobních důvodů nekandidoval.




Celý text E15.cz naleznete zde
Zprávu ČTK naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.