On-line seminář 26. 4.: Možnosti využití mediálních dovedností

úterý 25. dubna 2017 ·

Ing. Martin Blatoň, PhD. účastníkům setkání nastíní, co si představit pod pojmem Turistickomediální kurz, dodá podrobnosti a nabídne inspiraci ohledně zvýšení mediálních a ICT dovedností.

Témata setkání:

• informatika a mediální výchova mohou probíhat i mimo školu, např. jako TURISTICKOMEDIÁLNÍ KURZ (zakotveno i v ŠVP, viz průřezová témata);
• ukázka z obsahu podobně laděného kurzu: zvýšení ICT a mediálních schopností, práce se střihovým programem a obsluha videokamery (fotoaparátu), rozvoj kamarádských vztahů a spolupráce;
• aktivity na turistickomediálním kurzu: scénář, natáčení videí, tvorba videoklipů, rozhovory, střihání videa, fotografování, práce s klíčovacím plátnem;
• akce Udělování MendelOskarů. Setkání je primárně určeno učitelům základních a středních škol, kteří chějí smysluplně propojit mediální výuku s moderními technologiemi.

Setkání se uskuteční ve středu 26. 4. 2017 od 20.00 na Metodickém portálu RVP.CZ.


Podrobnosti naleznete zde

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.